Vi hjälper våra kunder att kommunicera digitalt

Vår grundtanke är att tillsammans med våra uppdragsgivare se över målsättningen med webbprojektet. Om det saknas en webbstrategi hjälper vi till med att utveckla en. Arbetet med utveckling av den digitala strategin kan leda till en mängd åtgärder och projekt, vår uppgift är att alla dessa samlat skapar förutsättningar för att vår uppdragsgivare får ett förbättrat mätbart resultat, oavsett om målet är att skapa nya prospekts, nya kunder, fördjupad relation med befintliga kunder m m.

WEB Express kunskapsbas till ditt förfogande

WEB Express har utvecklat och levererat mer än 2000 webbplatser, vi har jobbat med några av Sveriges absolut ledande företag inom många olika branscher. Vi har en stor kunskap och erfarenhetsgrund att utgå ifrån när vi utvecklar våra kunders Internetstrategi. Oavsett om du är ett litet företag eller stort så har du alltid tillgång till hela vår kompetensbas, detta gör oss till en unik leverantör.

vi erbjuder webexpress

Webbdesign, mer än utseende

En bra webbdesign ger alltid stöd till att uppnå uppsatta mål, dessa mål kan vara ökad trafik till webbsidan, fler återkommande besökare, besökare som tar del av mer innehåll och fler besökare som stannar längre på sidan.

Sociala medier

Att kombinera flera plattformar som Facebook, LinkedIn och Instagram skapar förutsättningar att optimera möjligheten att nå ut och exponera målgruppen med ett önskat budskap. Vår långa erfarenhet av att jobba med detta kommer att skapa förutsättningar att optimera resultatet.

Responsivt

För att alltid optimera innehållet för varje besökare bygger vi idag webbsidor med så kallad responsive HTML. Då anpassar vi innehållet och utseendet till olika skärmupplösningar och storlekar. Detta skapar en högre kundnöjdhet och fler återkommande besökare. Då kommer konverteringen att öka.

Specialapplikationer

Tillsammans med våra uppdragsgivare har vi utvecklat flera ärendesystem, planeringssystem, konfigureringssystem. Låt oss visa dig alla möjligheter som finns för att öka effektiviteten för din organisation.

Publiceringsverktyg, CMS = Word Press

Det är flera olika faktorer som påverkar val av publiceringsverktyg, enkelhet att använda är viktigt eftersom att annars kommer webbplatsen inte att uppdateras som den borde, vilket leder till dålig indexering. En annan viktig parameter är att webbsidan indexeras optimalt på de viktigaste sökmotorerna, detta är avgörande för framgången med att exponera sidan för befintliga och potentiella kunder. Ungefär varannan webbplats som byggs i världen baseras numera på Word Press.