Vi söker en Wordpressutvecklare

Wordpressutvecklare
Vill du jobba med de bästa kunderna och det senaste inom Internet, vill du hjälpa kunder att nå sina mål med sin digitala närvaro? Då kan du vara vår nästa Wordpressutvecklare WEB Express söker nu en utvecklare till vårt Stockholmskontor.

Som Wordpressutvecklare hos oss kommer du att ha eget ansvar för flera projekt, du är van vid att själv planera ditt arbete, du klarar av att göra prioriteringar och driva projekt framåt. Du har även förmågan att ha direktkontakt med våra uppdragsgivare, du gillar att ha en dialog med beställaren.

Detta ställer krav på att du är strukturerad, har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Som Wordpressutvecklare underhåller du befintliga och bygger nya webbsidor/applikationer för våra kunder. Du är teknikintresserad, du söker själv upp svar på problem som uppkommer, du har en ”detta-löser-jag- mentalitet”
Du utvecklar våra kunders webbsidor/webbapplikationer utifrån kunskap om kundens behov och mål. Samt utifrån digital marknadsföring och senaste digitala trender.
Vi söker dig som har ett starkt eget driv i ditt arbete, och är självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du besitter strategiska och analytiska egenskaper, du är intresserad av att lära dig mer varje dag.
Du är en person som håller koll på digitala trender och vet hur man omsätter dem till praktik.
Vi söker inte en junior person för denna tjänst, men vi har egentligen inga krav på att du har en lång erfarenhet, din faktiska kompetens är viktigare än lång tjänsteutövning.

Du bör ha bra kompetens inom:
• HTML, CSS, jQuery, WordPress och Advanced Custom Fields
• Du har ett gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO
• Har erfarenhet av att arbeta med SASS, JavaScript, AJAX, Gulp eller liknande,

Arbetsplatsens adress
Birger Jarlsgatan 55
111 45 Stockholm

Skicka din ansökan till:

jobba här